5 razloga zašto da upišite časove pevanja

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

17.2.22

5 razloga zašto da upišite časove pevanja

5 razloga zašto da upišite časove pevanja


🎤Pevanje, vaša strast i najčešće ste Vi ona osoba koja peva u društvu, i uvek i u svakoj prilici. Odlično ako je tako, onda ste na pravom mestu!

 

Saznajte kojih su to 5 razloga zašto bi trebalo da počnete sa časovima pevanja:

 

1. Pevanje nas usrećuje: može da pomogne da se oslobodimo stresa od svakodnevice i da poboljšamo raspoloženje. Samo 30 minuta pevanja dnevno je dovoljno da se u mozgu oslobode hormoni sreće.

 

2. Pevanje jača samopouzdanje: svaka pesma se na časovima uvežbava studijski, a svako vežbanje traje, i svaka greška (pogrešan ton) se ispravljaju. Vremenom dolazi do ličnog napretka koji ćete sami čuti i primetiti i zaista se osetiti dobro zbog svog uspeha koji ste postigli.

 

3. Pevanje ne utiče samo na glas, nego i na zdravlje celog tela: dokazani su mnogobrojni benefiti za zdravlje. Pre svega kroz pravilnu tehniku pevanja uči se i pravilno disanje, iz stomaka. Na taj način u plućima ostaje više mesta i nivo stresa u telu se smanjuje.

 

4. Pevanje poboljšava koncentraciju: pravilno pevanje u studiju podrazumeva punu koncentraciju i prisutnost u trenutku, a ovo je jedna od veština koja nam je u užurbanoj svakodnevici I tek kako potrebna

 

5. Pevanje poboljšava držanje tela: da bi glas ostvario svoj pun potencijal, leđa moraju biti prava. Stalna vežba i pevanje nesvesno aktiviraju mišiće leđa i pravilno držanje, a vremenom to postaje navika koju prenosite u sve druge oblasti svog života.


Nadamo se da je dovoljno razloga da razmilite o časovima pevanja, jer ne zaboravite “Muzika je najsnažniji oblik magije”.  Za više informacija o časovima slobodno me kontaktirajte.

Vaš Stevan Basara

No comments

Post a Comment

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage