SARADNICI

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

SARADNICI


 • Mikica Antonić


 • Tokom 2005. godine Stevan Basara upoznaje producenta Mikicu Antonića sa kojim proučava i usavršava tehniku  snimanja vokala i estradnog pevanja. Njihova uspešna poslovna saradnja nastavljena je do današnjih dana.

  • Dorijan Šetina

   Dorijan Šetina rođen je 10.09.1972.god. Završio je Zemunsku Gimnaziju i srednju muzičku školu “Mokranjac”, teoretski odsek. Svoje dalje muzičko usavršavanje nastavlja u Americi, na Berklee univerzitetu, gde je u konkurenciji kandidata iz 70 zemalja za upis samo 10 studenata, primljen i dobio njihovu stipendiju.  
  Dorijan Šetina, po profesiji kompozitor i muzički aranžer, svira tri instrumenta: klavir, obou i saksofon. Na estradi učestvuje od 1994. godine sa kompletno uradjenom pločom za Funky G. Od tada, saradjivao je sa mnogim poznatim estradnim ličnostima kao što su: Dragan Kojić Keba, Džej, Djogani, Željko Šađić, Igor Popović, Miki i Jelena Jevremovć, Beat Street, Leontina, Ceca Slavković, Ana Bekuta, Mira Škorić, Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Goca Lazarević,  Jadranka Barjaktarević i mnogi drugi. Pored komercijalne muzike, Dorijan komponuje i aranžira filmsku muziku, muziku za reklame, serije, pozorišnu muziku, instrumentalnu i umetničku muziku.
  Radio je muziku za dva igrana filma i više serija. Poslednja  serija je dokumentarno- naučnog tipa u 6 epizoda -  “Biblijske kataklizme i principi Kosmosa” u kojoj učestvuju naši eminentni naučnici i akademici, i gde se potpisao kao reditelj, montažer, kompozitor i animator.

  Dorijan saradjuje sa Stevanom Basarom već nekoliko godina i zajedno proveravaju glasovne mogućnosti učenika i produciraju vokale kroz studio.

  No comments

  Post a Comment

  Error 404

  The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

  Go to Homepage