O ČASOVIMA PEVANJA

Main Posts Background Image

Main Posts Background Image

O ČASOVIMA PEVANJA

Osnovni metod u realizaciji plana i programa mojih časova pevanja, čine individualni časovi. Po mom mišljenju, individualni časovi predstavljaju jedini pravi način učenja pevanja. Na individualnim časovima polaznici uče osnovne tehnike pevanja, tehniku disanja i proizvodnje tona, vibrato, napredne vokalne tehnike, pevanje pratećih vokala, scenski nastup, rad u studiju i druge oblasti bitne za uspešno bavljenje pevanjem.
Individualni časovi su u potpunosti prilagođeni polazniku, imajući u vidu njegovo predzanje, iskustvo, želje i ambicije, i za svoj glavni cilj imaju razvijanje individualnosti kod mladih pevača.

U zavisnosti od toga kakve su Vaše pevačke ambicije i trenutno znanje, koristim nekoliko programa prilagođenih svakom polazniku ponaosob.


Programi pevanja: 
 • Osnove pevanja
 • Pop, rok muzika
 • Narodna muzika
 • Teorija muzike
Izaberite program koji Vam najviše odgovarapreporuka je 2 časa nedeljno
čas traje sat vremena4 comments

 1. Krenuo sam sa ciljem da usavršim svoje do sad stečeno znanje u pevanju, popravim greške, i naučim nešto novo. Pristao sam na težak rad, i tražio da me “muči” na svakom času sa novim i zahtevnijim vežbama, na sve to mogu da kažem da za sada napredak vidim! Što se mene tiče, sve preporuke!

  ReplyDelete
 2. Idem na casove vise od godinu dana, jako sam zadovoljan napredkom. Prijatna atmosfera na casovima i jako dobra komunikacija sa profesorom :-) Topla preporuka za sve koji zele da usavrse svoje pevanje.

  ReplyDelete
 3. Na časove sam krenula najpre zbog ogromne ljubavi prema pevanju, samim tim i zbog ličnog usavršavanja u pevačkom smislu. S obzirom na to da nisam imala prethodno pevačko iskustvo, bio mi je potreban neko ko će imati strpljenja i, naravno, pravi pristup! Časovi sa Stevanom doneli su mi napredak u svakom smislu. Tako da, svako ko želi da radi na svom usavršavanju, Stevan je pravi izbor! ;)

  ReplyDelete
 4. Na časove idem sada već oko 5-6 meseci i prezadovoljan sam ostvarenim napretkom. Došao sam samo sa željom da pevam, jer volim muziku i pevanje, a naučio sam mnogo. Profesor Stevan ima odličan pristup učenicima pre svega kao profesor i prijatelj. Preporučujem svima profesora Stevana i totalnim početnicima kao što sam ja, ali i iskusnim pevačima koji žele da unaprede i sačuvaju svoj glas! :)

  ReplyDelete

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage